Že mrkev do dezertů nepatří? Omyl! Každý zastánce takového názoru se připravuje o mimořádný chuťový zážitek. Mrkev se už dávno neschovává jen ve škatulce „zelenina. Poslouží totiž i jako vynikající ingredience do lahodných zákusků, které nádherně zvláční a dodá jim jemně štiplavý nádech. Spojíme-li ji navíc s křupavými vlašskými jádry, získáme nepřekonatelnou – a navíc zdravou – variantu moučníku. Lze vyrobit i z červené řepy nebo špenátu. Cca 3kg. |
- Bezlepkové
- Chlebíčky
- Čokoládové dorty
- Cukroví
- Cupcake´s
- Dortíky
- Dorty
- Koláče, koláčky, buchty
- Kremrole
- Marcipánové dorty
- Ovocné dorty
- Řezy
- Svatební cukroví
- Svatební dorty
- Tartaletky
- Tiramisu
- Vánoční cukroví
- Věnečky a větrníku
- Zákusky